Tarieven:

Op een dag mag ik maximaal 6 kinderen in huis hebben, inclusief mijn eigen kinderen. Of er dus plaats is, is per moment wisselend. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden te overleggen.

Per uur vraag ik € 6,25 ( veranderd per 1 januari elk jaar ) per kind ( dat is exclusief luiers ). Wordt je kleintje laat opgehaald en is het praktisch om bij mij al een warme maaltijd te eten, dan kan dat evt., maar geef dan een potje mee. Komt het een keer uit door omstandigheden of als uitzondering dat de kleine met ons zou mee-eten dan reken ik geen avondeten tarief. Structureel mee-eten, avondeten tarief is € 1 per kind.

Ik ben opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang. Mijn registratienummer is 216722135. Zie voor meer informatie ook: www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Om te worden opgenomen in dit register voldoe ik aan een aantal wettelijke eisen:

Ik en mijn partner zijn in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.Minimaal één keer per jaar wordt er op de locatie een risico-inventarisatie uitgevoerd door het gastouderbureau. Daarnaast vindt een jaarlijkse inspectie plaats door de GGD.De locatie voldoet aan alle eisen die gesteld worden ten aanzien van veiligheid en hygiëne.Uiteraard heb ik de nodige certificering waaronder helpende zorg en welzijn gastouder. Ik ben gecertificeerd gastouder en doe elk jaar kinder-EHBO.

Omdat ik geregistreerde opvang biedt, heeft u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag van de belastingsdienst.

 

Regels: (huisregels zijn leidend)

Afmelden:

Zowel bij “gewoon” niet komen als bij ziek zijn:

24 u van te voren. Verdere dagen waarop het kind ziek is worden niet door berekend. Altijd even doorgegeven wanneer de kleine weer komt!  Wanneer bijv. Is afgesproken dat de kleine woensdag waarschijnlijk weer komt en ik krijg daar verder geen reactie op dan houd ik daar rekening mee, maar wanneer toch blijkt dat de kleine nog niet lekker is en gewoon niet komt zonder verdere afmelding dan reken ik die dag weer mee als nieuwe afmelding.

Officieel werk ik tot 18.00, met daarop een enkele uitzondering. 

Luiers babyvoeding en schone kleertjes zelf meenemen. Ook wanneer  je kindje zindelijk is toch graag een extra setje kleertjes meegeven. Want: ongelukjes kunnen gebeuren, een beker omgooien kan ook en tijdens buiten spelen vies of nat worden is niet ondenkbaar.

Als het even kan, ook bij fris en nattig weer, probeer ik altijd even met de kinderen naar buiten te gaan..spelende kinderen hebben niet zo veel erg in een beetje regen en op de kou kunnen we kleden. Samen buiten spelen is belangrijk , zowel voor de beweging als het samenspel wat buiten anders is dan binnen. Ook hier leren kinderen weer van elkaar. om grenzen te verleggen bij het klimmen op een glijbaan bijv. en met zand spelen is altijd leuk!

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb