Ik ben Chantal Bruinsma, een ruim ervaren gastouder in Sneek, in de groene en kindvriendelijke wijk de Noorderhoek/ de loten.
Ik ben 38 jaar en woon samen met mijn 3 kinderen. Senna is 15jaar, Ravi 11 en Silke is bijna 7 jaar oud. Ze zijn alle 3 gewend aan gastkindjes om zich heen en weten niet beter. Ik vind het geweldig om te zien, hoe enthousiast zij zijn, als we weer een nieuw oppaskindje mogen verwelkomen.  Ik zie de oppaskindjes als een belangrijk deel van mijn grote gezin. 

 

Onze ruime 1 gezinswoning, ligt in een heerlijke kindvriendelijke speelomgeving. We gaan graag op schattenjacht in de speeltuin. Genieten van het hier en nu!  
Eendjes, vogels, vissen, (strepen van) vliegtuigen, de bus of vuilniswagen die stopt, bomen met of zonder blaadjes en een zon die soms lange schaduwen maakt en soms korte. Madeliefjes plukken, paardenbloemen blazen, stokken of stenen zoeken, lange regenwormen volgen of naaktslakken tellen vinden we ook leuk! 
Zon, regen, wind, mist of sneeuw.  Alle dagen zijn bijzonder.  Wij genieten van alles, wat voor de meeste mensen zo gewoon is.Ook binnen maken we er graag een feestje van.  Veel knutselen, veel speelgoed dat iedere maand gewisseld wordt of heerlijk boekjes (voor)lezen.  Af en toe een disco half uurtje (lichten uit, neonstaafjes aan), verstoppertje (vooral niet achter het gordijn kijken!), verjaardagen (met slingers en zelf muziek maken) of sinterklaasfeest/patatjesfeest/zomerbarbecue gezellig met de papa's en mama's.

Maak jouw eigen website met JouwWeb